Etusivu            The Fellows 1964-1967
  
The Fellows 1964-1966
 
Tämä sivu ei näy oikein Internet Explorerissa. Firefox ja Chrome OK.
-->
 
Me kaverukset asuimme Helsinginkatu 28 ja 30. Kävin Lassen kanssa 4 kertaa Musiikki Fazerin rumpukursseilla. Palikoiden naputteleminen oli hauskaa aluksi. Mutta verenperintönä painoi halu kielisoittimiin, nimen omaan kitaraan, koska suurena idolinani oli 50-luvulla ElvisThe Shadows , The Beatles ja The Rolling Stones. ja 60-luvun alussa
Sain ruinatuksi rahaa vanhemmiltani ja ostin ensimmäisen mikrofonin vanhaan kaikupohjaiseen kitaraan. Meillä oli niin vanha radio, ettei siinä ollut tehoja. Kari "Rabba" Airaksisen kotona oli Salora, jossa oli watteja enemmän. Sillä soittelin ensimmäistä kertaa sähköisesti.
 
Meidän onneksemme koitui, että kiinnostuimme musiikista. Innostuimme siitä niin paljon, että käytimme seuraavat kesäloma-ansiot instrumenttien ostoon. Tämä oli onni, ettemme liittyneet myöhemmin mihinkään jengeihin, koska meillä ei ollut aikaa.
 
 

Ensimmäinen bandimme oli:
Pertti "PePe"Raatikainen 
1. kitara
Kari "Rabba" Airaksinen  
2. kitara
Lasse Lindgren                  
Rummut
 
Meillä oli kivaa viettää aikaamme Helsinginkatu 30:n pommisuojassa, jonne Ollin ajoilta oli verhoilla eristetty soittotila. Soitimme ja harjoittelimme, mutta myös juttelimme kaverusten kesken.
 
Olimme harjoitelleet useita kuukausia, mutta Lasse lähti "vihreimmille laitumille" The Roostersin rumpaliksi.
Minä PePe ja Rabba saimme Harri Syrjäsen ja Olli Svanbäckin soittamaan soolokitaraa ja rumpuja. Nimeksemme päätimme The Fellows. 
Olli oli jo aikaisemmin hankkinut rummut ja muutaman vuoden vanhempana kehitteli The Mountaineers bandia saman ikäisten kavereittenssa kanssa. Sen loputtua hän ja Harri aloittivat meidän kanssa. Harri oli päämääräinen ja sisukas kaveri: Hän jakoi Helsingin Sanomia 9 kuukauden ajan ennen koulua ja maksoi Selmer-kitavahvistimen niillä ansioilla. 
 
 
He molemmat olivat opiskelemassa kultaseppäkoulussa.
Meillä oli joitakin viikkoja Hannu Huuskonen (Veikon poika) komppikitarassa, mutta kokoonpanoksi vakiintui:
 
 
 
PePe: Laulu, Kitara
Harri: Soolokitara,Laulu
Rabba: Basso, Laulu
Olli: Rummut
 
Joten saanko esitellä:

The Fellows
Kallion "Kovat" Kundit:
 

Vasemmalta oikealle:
Rabba, Olli, PePe ja Harri
 
© www.peperaatikainen.fi